Masser af sjove spil!

KAN DU HOLDE BALANCEN?

Interakivt gulv - pris - hop, leg og lær!

Funnyfloor

- hop leg og lær med vores interaktive gulv!

Interaktivt gulv - leg og læring - funnyfloor.dk

Med et interaktivt gulv fra Funnyfloor kan du skabe et helt unikt, udfordrende og sjovt digitalt legeområde for børn og unge … og barnlige sjæle. Med vores prisvenlige interaktive gulv kan du let integrere aktivitet og læring i undervisningen i skolen. Et interaktivt gulv fra Funnyfloor indbyder til leg og læring og spreder liv på biblioteket, i skolen, i børnehaven – eller på plejehjemmet. For vores interaktive gulv kan også bruges på et bord. Du aktiverer vores interaktive gulv med dine fødder eller hænder.


Kombiner fysisk aktivitet og læring
Vi gør det sjovt at lære, mens du bevæger dig. For du aktiverer vores interaktive gulv med din krop og dine bevægelser. Det interaktive gulv kan tilpasses jeres behov og har forskellige temaer og sværhedsgrader, så alle kan være med. Børnene kan både samarbejde og konkurrere mod hinanden. I vores spillekatalog kan du se et udpluk af vores mange kategorier. 


Funnyfloor interaktivt gulv inkluderer netop nu spillepakke FUN 1+2
Netop nu får du både spillepakke FUN 1+2 med i din pakke. Vi udvikler hele tiden nye spil til vores interaktive gulv. Spillene indeholder forskellige temaer og kan ændres i forhold til klassetrin, fag eller kategori. Tag et kig i vores spillekatalog, hvor du finder et udpluk af de mest populære spil. Få vores interaktive gulv til markedets bedste pris! Prisen inkluderer lige nu 100 sjove spil til børnehaver, skoler, SFO og andre institutioner.

 

Det er meget, meget nemt at styre et interaktivt gulv!
Med vores interaktive gulv er I hurtigt i gang. Det kræver ingen tekniske færdigheder, og I kan selv navigere rundt på det brugervenlige gulv – enten med hænder eller fødder – eller med fjernbetjeningen, som følger med. I kan vælge tema, spil, sværhedsgrad i de forskellige spil. 

 

Vores interaktive gulv kræver ingen tekniske færdigheder
Og vores interaktive gulv kan både bruges på gulv og bord! En projektor (boksen, der hænges op i loftet) projicerer vores forskellige lærings- og aktivitetspil ned på gulvet – eller bordet. Det kræver ingen særlig måtte på hverken gulv eller bord. Dog kan skarpt sollys og stærkt lys påvirke skarpheden. Størrelsen på det viste billede på det interaktive gulv afhænger af projektorens højde over gulvet og svarer typisk til en rektangel med målene: 2 x 3 meter. Vil du hellere have et interaktivt bord, stiller du blot et bord under vores projektor. Billedets størrelse afhænger af boksens placering. Du kan se billedstørrelser og vores anbefalinger her.

Børnene bruger kroppen til at vælge de rigtige svar på gulvet, og I har let adgang til en masse færdige spil med forskelligt indhold, som understøtter det pædagogiske arbejde. 


Interaktive gulve byder på masser af bevægelse – og smil!
Et interaktivt gulv gør det sjovt at lære! Prøv f.eks. at spille klaver, fodbold eller lær alfabetet og tallene på en sjov måde. Børnene får masser af motion, mens de leger og er aktiveret. Spillepakken FUN  1+2 med 100 sjove spil er netop nu inkluderet i vores pakke – og du kan altid opgradere til vores andre spillepakker, hvis behovet skulle ændre sig. Vi opdaterer og vedligeholder helt gratis din løsning. Er du interesseret i en demonstration af vores interaktive gulv, skal du blot ringe eller skrive til os.

Leg og lær i børnehaven!
Det skal være sjovt at gå i børnehaven – og med et interaktivt gulv fra Funnyfloor – bliver det endnu sjovere! 

 

Spil for alle børn og barnlige sjæle!
I alle vores spil spiller aktivitet og bevægelse en vigtig rolle – for det sætter børnene i gang og skærper deres opmærksomhed. Hukommelse, kreativitet og viden skal tages i brug, når de spiller på vores interaktive gulv.  

Et interaktivt gulv kan bruges i undervisningen
Vi tilbyder forskellige læringsspil f.eks. med fokus på matematik, historie og dansk – og mangle flere spil, der understøtter den tværfaglige undervisning. Børnene kan arbejde sammen i grupper og derved styrke deres interne samarbejdsrelationer. Det interaktive gulv fra funnyfloor kan bruges i børnehaven eller i skolen og indbyder til sjov og bevægelse. Se vores ideer til, hvordan du kan bruge vores interaktive gulv i undervisningen. 

Book en gratis demo 
Når du bestiller en gratis demo af vores interaktive gulv kan du godt glæde dig.
Vi gennemgår det sammen med jer – og I får rig mulighed for selv at bevæge jer rundt! Klik, og book en gratis demo af vores interaktive gulv!

Funnyfloor – et prisvenligt interaktivt gulv, der indbyder til bevægelse, leg og læring. FunnyFloor er et prisvenligt interaktivt gulv til børn … og barnlige sjæle! Lad børnene hoppe, lege og lære med hjælp fra deres fødder på de sjove spil, der vises på gulvet. Det interaktive gulv kan bruges mange stedet f.eks. i skolen, børnehaven, biblioteket og andre institutioner. 

 

         Skarp intropris!

  39.995,-

    100 sjove spil         følger med!

ekskl. moms. og fragt

  • LÆRING GENNEM LEG OG BEVÆGELSE

  • SAMARBEJDE OG KOMMUNIKTAION

  • KREATIVITET OG ENGAGEMENT

  • FREMMER SOCIALE OG PERSONLIGE EGENSKABER

  • STYRKER SOCIALE EGENSKABER

  • FYSISK AKTIVITET

  • FÆLLES OPLEVELSER GENNEM LÆRING OG LEG

Masser af fordele

ved at bruge et interaktivt gulv!

hop_leg_og_lær_med_vores_interaktive_gulv_-_funnyfloor.dk
Interaktivt gulv - fra funnyfloor.dk - interaktive gulve
DSC_0814-e1467978328103
Interaktivt gulv fra funnyfloor.dk
Bevægelse-leg-læring_interaktivt_gulv_funnyfloor.dk
Digitalt gulv fra funnyfloor
funnyfloor interativt gulv_edited
Mobilt interaktivt gulv fra funnyfloor.dk
Interaktivt gulv pris - markedets bedste wizefloor
Interaktivt gulv pris funnyfloor.dk
Vores spil VAND