top of page

Vores salgs- og leveringsbetingelser

​Følgende vilkår er gældende for brugen af www.funnyfloor.dk

 

1. Adresse og kontaktoplysninger

Funnyfloor.dk er en del af handelsvirksomheden www.Bibshop.dk med følgende kontakt- og adresseoplysninger mv:

 

Bibshop.dk

Helgesensgade 5 st. th

2100 Kbh Ø

DK

CVR-nummer: 35600558

Bankoplysninger: 3409 11490751

Telefonnr.: +45 42 94 38 85

E-mail: info@funnyfloor.dk


2. Bestilling af varer

Du foretager et køb på Funnyfloor.dk ved at udvælge og klikke på "Køb her" på de varer, du ønsker. Herefter henvises du direkte til indkøbskurven. Her skal du indtaste data vedrørende din adresse, dit telefonnummer, din e-mail og den ønskede betalingsmetode. Slutteligt skal du acceptere vores handelsbetingelser og godkende din ordre. Efter godkendelse modtager du en ordrebekræftelse/faktura for din bestilling på e-mail. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud. Du kan også bestille varer ved at henvende dig telefonisk eller via e-mail. 


3. Priser

Priserne er angivet i danske kroner (DKK) og er eksklusiv 25 % moms. I varekurven tillægges momsen, så du kan se varens samlede pris. Webshoppen er en opfordring til at give et tilbud jf. aftaleloven/aftaleret paragraf 9. Produktpriser kan ændres løbende og er først endelige, når skriftlig bekræftelse på ordren er fremsendt.

 

4. Betalingsbetingelser

Betaling kan ske med Visa og Mastercard, bankoverførsel, EAN-faktura (offentlige institutioner) Danske Netbank.

Ved betaling med betalingskort hæves pengene samme dag som varen afsendes. Der tages ikke kortgebyr ved betaling med kort. Uanset betalingsmetode fremsendes udførlig faktura med alle praktiske oplysninger, herunder moms og fragtomkostninger samt leveringstid, umiddelbart efter bestillingen.


5. Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Det gør du ved at sætte kryds i den lille boks i varekurven. Eller ved at acceptere vores mail med din ordre. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med forpligtelser og rettigheder.

 

6. Ændring eller annullering af ordre

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte os på info@funnyfloor.dk. Kundeservice hjælper dig med at ændre din ordre, men KUN hvis varen/varerne ikke er afsendt. Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages returret (Læs senere).


7. Reklamationsret

Købelovens bestemmelser er gældende. Når du handler i www.funnyfloor.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret eller pengene tilbage, afhængigt af den konkrete situation. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 24 måneder efter, at du modtog varen. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slidtage og misligeholdelse af produkterne.

Vi gør opmærksom på, at pæren i projektoren har en anslået funktionstid 4000-8000 timer. Reklamationsbetingelserne omfatter ikke udskiftning af pæren. For at forlænge pærens funktionstid anbefales det at slukke anlægget, når det ikke er i brug. En projektorpære har altid en vis levetid - det vil derfor på et tidspunkt være nødvendigt at udskifte denne. Det skal udføres af vores serviceafdeling. Kontakt vores kundeservice for at udskifte pæren. En ny pære koster 1500 kr. inkl. moms. Vi sørger for fragten. Kunden skal selv sørge for at tage boksen ned fra loftet, samt montere den igen efter service. I forbindelse med udskiftning af pæren, gennemgår vi naturligvis hele boksen.

Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation.

Alle transportskader skal meddeles hurtigst muligt til info@funnyfloor.dk.

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Når du vil reklamere over et produkt, bedes du skrive en mail til info@funnyfloor.dk. Varen kan sendes retur eller afleveres på vores adresse, dog først efter mundtlig aftale. Du kan kræve, at vi afhjælper manglen eller leverer en ny vare, hvis forudsætningerne for ombytning er til stede


8. Fortrydelsesret

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, skal dette ske senest 14 dage efter, at du modtog varen. Hvis den 14. dag er en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. eller 31. december, så udløber de 14 dage på den efterfølgende hverdag. Fra vi har modtaget meddelelsen om fortrydelsen, har du som forbruger 14 dage til at indsende/returnere den købte vare.

Meddelelsen kan indeholde oplysninger, jævnfør kuponen nederst på denne side.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Som nævnt kan varen dog afleveres personligt på vores kontor.


Ved returnering af en vare skal denne fremsendes i forsvarlig emballage. Brug gerne originalemballagen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Funnyfloor,

att: Bibshop

Helgesensgade 5 st. th

2100 Kbh Ø

Danmark


9. Ansvar

www.funnyfloor.dk påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse.

 www.funnyfloor.dk påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjepart.

 

10. Levering

Funnyfloor samarbejder med DB Schenker. Der tages forbehold for udsolgte varer og ufremkommeligt vejr, ligesom der kan forekomme længere leveringstid i spidsbelastede perioder 

Forsendelsesomkostningerne beregnes ud fra antal varer og deres vægt. Vi leverer altid vores interaktive gulve forsvarligt indpakket og på en palle. Du kan se den samlede leveringsomkostning, når du modtager ordrebekræftelsen fra os.
Hvis du har bestilt mere end et produkt kan din ordre muligvis opdeles i flere leveringer. Enten hvis varerne er for store eller tunge til at sendes sammen, eller hvis varerne kommer fra forskellige lagre. Vi kan ikke garantere at leveringerne ankommer samme dag. Du har mulighed for at afhente varer på vores kontor på Østerbro i København.


11. Varemodtagelse

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader.

Er emballagen beskadiget eller bærer præg af andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet, men med forbehold for eventuelle skader på indhold.

Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte. Tag altid billeder af forsendelsen før udpakning og i emballage.

 

Når du afviser en vare:

Kontakt altid kundeservice på info@funnyfloor.dk, og meddel, at du har afvist varen.

Hvis emballagen er intakt, men du alligevel finder varen beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du anmelde det til kundeservice.


12. Behandling af personoplysninger (GDPR)

1. Funnyfloor er en del af www.bibshop.dk,  en dansk handelsvirksomhed, der leverer produkter til skoler, biblioteker, institutioner, firmaer og private kunder.

2. Funnyfloor/www.bibshop.dk registrerer alene navn, firmanavn, adresse, CVR nr., EAN og telefonnummer. Registreringen foretages alene for at kunne opfylde de indkommende bestillinger.

Funnyfloor/www.bipshop.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

3. Informationerne indsamles udelukkende med henblik på at kunne levere varen til den pågældende adresse og modtage betaling.

4. Oplysningerne videresendes alene til pakkefirmaerne, handelsplatformen og selskabet, der håndterer betalingsløsningen. Samarbejdspartnerne har tilkendegivet, at de følger reglerne fastsat i persondatasikkerhedsforordningen. (GDPR).

5. Ønsker du oplyst, hvad vi har registreret om dig, kan du maile til info@funnyfloor.dk

6. Ønsker du at slette oplysninger, kan du maile til info@funnyfloor.dk

7. Registrerede oplysninger, ordrer og fakturaer anonymiseres efter 2 år.               

13. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@funnyfloor.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

14. STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

_______________________________________________________________

Til:

Funnyfloor

Helgesensgade 5 st. th

2100 Kbh Ø

DK


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

_______________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: _______________________________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _____________________________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir): ___________________________________________________

Dato: __________________________


www.funnyfloor.dk

København, 2021

___________________________________________________________________

zestawy2.png
bottom of page