top of page

Her kan du bestille dit

interaktive gulv !

Det får du:

Når du bestiller et interaktivt gulv hos os, leverer vi boksen samt alt tilbehør samlet i en specialkasse. Heri ligger selve boksen, der skal monteres af kunden selv, strømkabel, wifi-antenner, 2 stk. fjernbetjening, loftbeslag samt forlængerarm i tilfælde af nedsænkede lofter. Spillepakken EDU er ligeledes inkluderet og klar, når boksen tændes. Vi anbefaler, at boksen tilknyttes jeres wifi. Denne proces guider vi gerne i, men den er ikke i første omgang nødvendig for at kunne bruge vores interaktive gulv. Når boksen er forsvarligt monteret i loftet, peger man med fjernbetjeningen mod boksen og trykker på "on"-knappen. Når du hører et lille bip, vises det interaktive gulv kort efter - og er klar til at blive leget på. 

Bestilling

Funnyfloor

Vores pakke 

indholder:

1 stk. monitor, der sættes op i loftet

2 stk. fjernbetjening 

1 stk. loftbeslag og forlænger

+ spillepakken EVO med 100 sjove spil!

Du kan altid opgradere til vores andre spillepakker, hvis behovet ændrer sig. Opgraderingen er gratis, og du betaler kun for din nye spillepakke.

Send din bestilling her, så vender vi tilbage med en ordrebekræftelse og ca. leveringstid.

+ 45 42 94 38 85

         Skarp pris!
  49.995,-
    100 sjove spil         følger med!

ekskl. moms. og fragt

Masser af fordele ved et interaktivt gulv!

Funnyfloor er et prisvenligt interaktivt gulv målrettet børn i alderen 3 til 12 år. Det interaktive gulv kan bruges i børnehaver, skoler, skolebiblioteker, legerum- og områder, i SFO og fritidsklubber. Gennem fysisk leg og sjove aktiviteter på gulvet, kan børn i alle aldre hoppe, spille og lege sig til ny viden - på en engagerende og intuitiv måde.

 

Fordele ved at bruge vores interaktive gulve

  • LÆRING GENNEM LEG OG BEVÆGELSE

  • SAMARBEJDE OG KOMMUNIKTAION

  • KREATIVITET OG ENGAGEMENT

  • FREMMER SOCIALE OG PERSONLIGE EGENSKABER

  • STYRKER SOCIALE EGENSKABER

  • FYSISK AKTIVITET

  • FÆLLES OPLEVELSER GENNEM LÆRING OG LEG

 

Hvad er der indeni projektor-boksen?
Vores interaktive gulv består af en projektor med en indbygget mini-pc. Boksen skal sættes op i loftet i sikker afstand fra børn og gulv. I boksen sidder ingen farlige dele, som spejle eller løse dele og ledninger. Alle farlige dele er fjernet og godkendt ( ISO 9001). Højttalere og de sensorer, der registrerer bevægelser ligger også i boksen.

 

Projektor

Vi anvender en helt speciel og godkendt projektor for at skabe det magiske gulv. Det optimale gulv har et mål på 3 x 2 meter, men du kan selv justere, så det passer til jeres rum. Projektoren står helt skarpt og fungerer selv i lyse rum. Vores løsning kræver ingen speciel måtte. Den lyser direkte på et hvilket som helst underlag. På boksen sidder tænd- og sluk-knappen.

 

Mini-pc og højttalere
I boksen gemmer sig en mini-pc og et par højttalere, der afspiller lyde fra vores spil. Du får masser af klapsalver, når du får point. Og det opleves næsten som selv at være ved vandet, når du tænder for vores spil med vand. Vi vedlægger også en lille fjernkontrol, så du kan styre systemet enten ved hjælp af denne – eller dine bevægelser.

bottom of page