top of page
Hop, leg - og lær farver og bogstaver på engelsk!

LÆR ENGELSK 

MED FUNNYFLOOR

INTERAKTIVT GULV 

Spillepakke

ENGLISH FOR FUN  1

1500,- 

ekskl. moms

Spillepakke ENGLISH FOR FUN 1 indeholder fire sjove og lærerige spil, hvor børn bevæger sig og har det sjovt, mens de lærer engelsk. Man kan vælge imellem flere kategorier, f.eks. farver, former, frugter. Der er over 200 engelske ord i disse spil. 
Spillene er udviklet i samarbejde med danske lærere og pædagoger og passer til legerum, vuggestuer, børnehaver, skolebørn fra 0. til 3. klasse, SFO - og naturligvis alle andre steder, hvor børn er samlet.

Her kan du læse om alle vores spil. God fornøjelse!

ENGLISH FOR FUN

ENGLISH FOR FUN

Lær engelsk, mens du har det sjovt! Når du hører et ord, skal du hoppe på det viste billede, så hurtigt, du kan. I næste niveau kan du tjekke, hvor mange ord, du kunne huske.

MERRY GO AROUND

MERRY GO AROUND

Grøntsager, frugt, drikkevarer og... Drej hjulet, og vælg en kategori. Når du hører et engelsk ord, skal du hoppe på det billedet, der bliver vist på gulvet.

CRAZY ALPHABET

CRAZY ALPHABET

Stå på et bogstav for at høre navnet på det viste billedet. Tjek hvor mange billeder, du kan huske, og om du kan genkende et objekt med det valgte bogstav.

RIDDLE MIX

RIDDLE MIX

Tjek dine reflekser og hukommelse! Fyld kurven med de ting, der falder ned. Husk deres navne på engelsk, og test så, hvor god du var til at huske i næste niveau.

KLIK, OG KØB

DINE SPILLE-

PAKKER HER!

bottom of page