top of page

Spillepakke FUN 2

Spillepakke FUN 2 indeholder 48 spil og er en udvidelse af spillepakke FUN 1. Et sjovt - og lærerigt - spillesæt, hvor børn bevæger sig og lærer, mens de har det sjovt. Spillene er udviklet i samarbejde med danske lærere og pædagoger og passer til legerum, vuggestuer, børnehaver, skolebørn fra 0. til 3. klasse, SFO - og naturligvis alle andre steder, hvor børn er samlet. Her kan du læse om alle vores spil. God fornøjelse! 

BILLARD

BILLARD

Er du klar til et spil billard? Se om du kan få alle de blå bolde ned i hullerne ved at ramme dem med den røde bold. Start spillet ved at stille dig på symbolet FØDDER. Husk, du har kun 10 strikes. Spil for flere.

BOWLING 2

BOWLING 2

Nu gælder det bowling! Stil dig på symbolet FØDDER på gulvet, og vent på symbolet HÅNDEN. Bevæg din hånd eller fod henover symbolet KAST KUGLEN. Husk, du har kun tre kugler! Spil for 1.

BADEBOLDE PÅ STRANDEN

BADEBOLDE PÅ STRANDEN

Få så mange badebolde væk fra gulvet som muligt. Du får 1 point for hver bold. Du taber, når bolden rammer vandet. Start spillet ved at stille dig på symbolet FØDDER. Du flytter drengen ved at bevæge dine hænder eller fødder henover vandet. Spil for flere.

 

BOLD FOR 4

BOLD FOR 4

Skub til badebolden med de små kugler, og scor i modstanderens mål. Stil dig på symbolet FØDDER for at starte spillet. Du affyrer de små kugler ved at bevæge din hånd eller fod henover kanonerne på gulet. Den der føst scorer 10 mål vinder. Spil for 2-4.

GOLF

GOLF

Ram golfkuglen med den helt rigtige kraft. Se om du kan få den i hullet i bunden af gulvet på så få slag som muligt. Spil for 1.

FLIPMASKINE

FLIPMASKINE

Scor så mange point som muligt ved at holde kuglen i gang, så længe du kan. Spil for 1-2.

JULETRÆER

JULETRÆER

Ram alle julegaverne med julekuglerne, der falder ned. Du kan skifte retning på de roterende juletræer ved at bevæge dine hænder eller fødder henover juletræerne. Spil for 1- 2 .

SVAMPEJAGT

SVAMPEJAGT

Ram alle julegaverne med julekuglerne, der falder ned. Du kan skifte retning på de roterende juletræer ved at bevæge dine hænder eller fødder henover juletræerne. Spil for 1- 2 .

NÆBDYRET

NÆBDYRET

Hjælp Donut-spiseren med at spise så mange donuts som muligt. Pas på næbdyret, der kommer flyvende i alle retninger. Du styrer donut-spiseren ved at bevæge dig rundt på gulvet. Spil for 1.

GOURMET

GOURMET

Vælg Gourmet, og spis slikket i de rigtige farver. Spis ikke de andre farver. Spis slikket ved at bevæge din fod eller hånd henover GOURMET-symbolet. Den Gourmet, der først har spist 10 stykker slik, vinder. Spil for flere.

SULTEN DINO

SULTEN DINO

Er du lige så sulten som dinosauren her? Så skynd dig at give den lidt mad! Du fodrer dinosauren ved at bevæge din hånd eller fod henover halen. Spil for 1.

KLOKKER

KLOKKER

Fang kuglerne når du falder ned og skub dem i klokkernes retning. Saml så mange point, du kan. Mon du kan ramme en klokke, der giver flest point? Stil dig på symbolet FØDDER, så er du i gang! Spil for 1.

TO KONGERIGER

TO KONGERIGER

Vælg dit kongerige, og ram din modstanders med kanonkuglerne. Bevæg din hånd eller fod henover symbolet KANONBOLD. Spil for 2.

BUE OG PIL

BUE OG PIL

Vælg din bue og ram æblerne. Du skal bevæge din hånd eller fod henover symbolet BUE for at affyre pilen. Personen der først rammer 10 æbler vinder. Spil for flere.

SKYD TILBAGE

SKYD TILBAGE

Vælg din favoritfarve og ødelæg dem, der angriber dig. Start spillet ved at stille dig på symbolet FØDDER, bevæg din hånd eller fod henover ikonet AFFYR. Den person der står alene, vinder. Spil for flere.

MALING

MALING

Ram dine modspillere med maling. Den spiller, der får mindst maling på sig vinder. Spil for flere.

KATAPULT

KATAPULT

Affyr stenene med den rette kraft for at ramme så mange mål som muligt. Spil for flere.

MAGISKE KLOKKER

MAGISKE KLOKKER

Komponer dit helt eget stykke musik! Få de magiske kugler ud af flaskerne og sammensæt dit eget stykke. Du får ekstra point hver gang du rammer en blå kugle. Du får en magisk kugle ud af flasken ved at bevæge din hånd eller fod henover flasken. Spil for 1.

BLOMSTER

BLOMSTER

Kom med på en fantastisk rejse i naturen! Mens du går henover gulver, skaber du dine helt egne blomster. Tag dine venner i hånden og gå en lang tur! Spil for flere.

FYRVÆRKERI

FYRVÆRKERI

Nu kan du lave dit helt eget fyrværkerishow! Hop eller bevæg din hånd eller fod henover fyrværkeriet - hvad mon der sker? Spil for flere.

KALEJDOSKOP

KALEJDOSKOP

Nu kan du lave dit helt eget fyrværkerishow! Hop eller bevæg din hånd eller fod henover fyrværkeriet - hvad mon der sker? Spil for flere.

KÆLEDYR

KÆLEDYR

Design dit helt eget, nuttede dyr - måske er det dit nye kæledyr? Spil for flere.

ROTERENDE PLATFORM

ROTERENDE PLATFORM

Placer de 4 bolde i kurven. Vip nu platformen. Kan du styre den? Du skal virkelig bruge din balance her! Du bevæger platformen til høre eller venstre ved hjælp af pilene. Spil for 1-2.

LÆSSE

LÆSSE

Der er så meget rod på byggepladsen! Kan du hjælpe med at rydde op? Du skal flytte containere og rør hen på deres rette plads. Du har 100 sekunder til at nå det. hele. Du styrer maskinen ved at bevæge dig rundt på gulvet samme med den. Spil for 1.

JUVELER

JUVELER

Der skal vist ryddes op i dine bokse. Placer de værdifulde skatte i de rette bokse. Du har 100 sekunder. Du styrer hånden på gulvet ved at bevæge dig rundt sammen med den. Spil for 1.

KRANER

KRANER

Styr kranen, og fyld arbejdsbilen op. Spil for flere.

HJÆLP DE GLADE SMILEYS

HJÆLP DE GLADE SMILEYS

Hjælp de søde smileys med at glide igennem banen. Men pas på de sure, stikkende, røde smileys! Du skal bevæge din hånd eller fod henover symbolerne VENSTRE eller HØJRE. Spil for 1-2.

ROTERENDE LABYRINT

ROTERENDE LABYRINT

Saml 10 guldmønter på mindre end 200 sekunder. Du starter spillet ved at stille dig på symbolet FØDDER, der vises på gulvet. Drej labyrinten med eller mod uret ved at bevæge dine hænder henover symbolerne DREJ TIL HØJRE eller DREJ TIL VENSTRE. Spillet er for 1-2 personer. God fornøjelse!

ROTERENDE PYRAMIDE

ROTERENDE PYRAMIDE

Hjælp dværgen med at samle diamanter. Men pas på spøgelset! Start spillet ved at stille dig på symbolet FØDDER. Du drejer pyramiden til høre eller venstre ved at bevæge din hånd eller fod henover symbolerne HØJRE eller VENSTRE. Spil for 1-2.

LILLE MUS

LILLE MUS

Den sultne mus har fundet et stort og lækkert stykke ost. Endelig kan han få mad! Men pas på for musen må ikke falde ned i hullerne. Du skal bevæge dig rundt på gulvet for at styre musen mod osten og væk fra hullerne. Spil for 1. God fornøjelse!

BILLE

BILLE

Styr den lille bille her gennem labyrinten. Spil for 1 person.

SLIP BALLONERNE LØS

SLIP BALLONERNE LØS

I dette spil skal du forsøge at slippe så mange ballonerne som muligt fri. Pas på de stikkende dyr. Du bevæger dig til venstre eller højre for at flytte bjælkerne. Start spillet ved at stille dig på symbolet FØDDER. Spil for 1. God fornøjelse!

BRANDMAND

BRANDMAND

Det kræver både tålmodighed og styrke at være brandmand. Kan du slukke de mange ildebrande? Men du skal skynde dig. Stil dig på symbolet FØDDER, så er du i gang! Du skal hoppe på bygningen ved siden af branden for at bevæge brandmanden. Spil for 1.

SURFER

SURFER

Surf en tur på bølgen blå! Hvor langt kan du mon nå? Du skal holde balancen. Det gør du ved at bevæge din hånd eller fod henover pilene, der vises på gulvet. Spil for 1-2.

TJENER

TJENER

Det er ikke helt let opgave at være tjener ombord på et skib - især ikke når der er store bølger. Mon du kan holde balancen og bakken med kopper, kander og flasker, så de ikke falder ned og går i stykker? Du skal bevæge dig til højre eller venstre for at finde balancen. Spil for 1.

ELEFANTEN

ELEFANTEN

Som en elefant i en glasbutik... Hjælp elefanten med at samle så mange vandmeloner, som muligt, men du må ikke ramme kopper og kander. Du skal bevæge dig til højre eller venstre for at styre elefanten. Spil for 1.

GRÆSHOPPE

GRÆSHOPPE

Hop på bladene, så højt, du kan - og kom foran dine modspillere. Spil for flere.

SOMMERFUGLE

SOMMERFUGLE

Hvilken sommerfugl synes du er den flotteste? Gå henover gulvet og se de flotteste sommerfugle. De skifter farve, når du rører ved dem med din hånd eller fod. Spil for flere.

EKSOTISK FUGL

EKSOTISK FUGL

Nu kan du forvandle dig til en eksotisk fugl. Flyv gennem junglen og spis så mange tropiske frugter, du kan. Du har 130 sekunder. Pas på de stikkende dyr! Start spillet ved at stille dig på symbolet FØDDER. For at komme nærmere en frugt skal du bevæge din hånd eller fod henover symbolet PIL HØJRE. Spil for 1-2

FISK

FISK

Den lille fisk elsker at fange luftbobler i vandet. Hjælp den søde fisk med at fange så mange, som muligt. Pas på korallerne! Bevæg din hånd eller fod mod venstre eller højre henover loftboblen. Brug pilene OP og NED for at undgå korallerne. Spil for 1-2.

GRIS

GRIS

Musene er efter grisen! Hjælp den med at komme væk. Stil dig på symbolet FØDDER, så kommer du i gang med spillet. Bevæg sig langs gulvet, så meget du kan, så følger grisen efter dig. Spil for flere.

FRØER

FRØER

Fang fluerne, men pas på bierne! Stil dig på symbolet FØDDER, så er du straks i gang med spillet. For at fange en flue skal du bevæge din hånd eller fod henover symbolet FRØ. Den frø der først fanger 10 fluer har vundet spillet. Spil for flere.

KAMÆLEON

KAMÆLEON

Kan du få kamæleonen til at skifte farve? Se om du kan få den til at passe ind i dens omgivelser.

ASTEROIDER

ASTEROIDER

Dit rumskib bevæger sig igennem et farligt bælte med ødelæggende asteroider. Skyd dem ned og ødelæg dem. Løber du tør for ammunition, tager du bare noget mere. Spil for 1.

FIRE PLANETER

FIRE PLANETER

Skyd dine modstanderes satelitter ned. Den spiller der har mindst en satellit tilbage vinder. Spil for 4.

GÅ PÅ MÅNEN

GÅ PÅ MÅNEN

Hop over de forhindringer, du møder, når du går rundt på månen. Du er jo på månen, hvor tyngdekraften virkelig kan mærkes! Spil for 1-2.

UNDERVANDSDYR

UNDERVANDSDYR

Dyk med ned på havbunden, og kom med på en fantastisk rejse. Se de forunderlige dyr! Spil for flere.

GÅ PÅ SKYERNE

GÅ PÅ SKYERNE

Hop fra sky til sky og bliv i luften, så længe du kan. Skyd de røde ballonner, men ikke de blå! Spil for 1.

bottom of page