top of page
Prøv vores quizzer!

HVOR GOD ER DU TIL AT HUSKE?

 

Spillepakke EVO
- 100 spil er inkluderet fra start

EVO spillepakke er en sjov og lærerig spillepakke med i alt 100 spil.
EVO -området underholder og underviser de yngste børn på en naturlig og sjov måde. EVO-spillene kan bl.a. bruges til træning i bevægelse, samarbejde og koordinering. EVO er designet til: daginstitutioner, 1.-3. klasse i grundskolen og andre institutioner for børn. Her finder du spil fra forskellige områder: læring, sport, logik, arkadespil, quizzer, miljøspil, sanseterapi. "Multiplayer-spil" - hvor flere børn kan spille flere på samme tid, er ligeledes en mulighed i en række udvalgte spil!

_edited.png
SPRÆNG BALLONERNE

SPRÆNG BALLONERNE

I dette spil skal du sprænge alle de flyvende balloner ved at hoppe på dem eller vifte med hænder og fødder henover. Du skal bevæge dig en hel masse. Spil for flere.

GLADE ANSIGTER 1

GLADE ANSIGTER 1

Lad endelig ikke de triste ansigter sætte en stopper for spillet. Brug din magi, og gør alle de triste ansigter glade igen. Du skal bevæge dig en hel masse. Spil for flere.

GLADE ANSIGTER 2

GLADE ANSIGTER 2

Spred glæde og smil i hele verden, og glade ansigter på gulvet. Du vinder spillet, når der ikke er flere triste ansigter. Du skal bevæge dig en hel masse. Spil for flere.

GLADE ANSIGTER 3

GLADE ANSIGTER 3

Brug din magi og gør alle de triste ansigter glade igen. Du vinder, når der kun er glade ansigter tilbage på gulvet. Du skal bevæge dig en hel masse. Spil for flere.

KLAVER I FARVER

KLAVER I FARVER

På klaveret her kan man spille sin helt egen melodi - næsten ligesom på et rigtig klaver. Bevæg fødder eller hænder henover tangenterne. Klaveret kan f.eks. bruges til at lære farvernes navne på engelsk. Spil for flere.

VAND

VAND

Det føles næsten som at bevæge sig i rigtigt vand! Prøv at lægge ting på vandet, f.eks. et legetøjsskib eller et stykke papir – pust til det. Hvad mon der sker? Spil for flere.

MAL LØS!

MAL LØS!

Den eneste regel i dette spil er, at der ingen er! Brug din fantasi, og mal lige hvad du vil ved at bruge dine hænder og føder. Der er tre primære farver. Når du blander dem, er det kun fantasien, der sætter grænser. Spil for flere. Spil for flere.

BLOMSTER  MED TAL

BLOMSTER MED TAL

I spillet her skal du tælle. Tæl blomsterne fra 1-9, når de dukker op, men det skal være i den rigtige rækkefølge! Hop på den rigtige blomst. Du kan også bevæge din arm eller dit hoved henover en blomst. Dine reflekser bliver superskarpe! Spil for flere.

BOGSTAVER

BOGSTAVER

Nu skal du lære bogstaverne at kende. Hop på bogstaverne, når de dukker op, men det skal være i den rigtige rækkefølge! Du kan også bevæge din arm eller dit hoved henover en blomst. Dine reflekser bliver superskarpe! Spil for flere.

 

SOMMERFUGL

SOMMERFUGL

Flyv som en sommerfugl - og så langt du kan. Har du brug for en pause, kan du sætte dig på en blomst og samle ny energi. Men pas på edderkopperne! Stil dig på symbolet FØDDER, så stater du spillet. Du flyver op ved at bevøge din hånd henover symbolet PIL. Spil for 1.

SMÅ STEN

SMÅ STEN

Kan du tælle baglæns? Hop på de små, farverige sten, når de dukker frem i rækkefølgen 9 til 1. Tiden går, så du skal koncentrere dig! Spil for flere.

BLADE

BLADE

Fej bladene væk med dine hænder eller fødder ligesom du måske har prøvet i skoven? Men vær forsigtig! For den drillesyge vind forsøger at blæse bladene tilbage. Og så må du forsøge igen. Pssst...Man kan bruge en lille kost i spillet her, så fejer du bladene væk med den. Spil for flere.

BIER OG HONNING

BIER OG HONNING

Hop på så mange honningkrukker som muligt. Men pas på bierne! For de er også vilde med honning. Spil for flere.

SVAMPEJAGT

SVAMPEJAGT

Nu skal du samle så mange svampe, du kan. Du samler dem op ved at træde med din fod på én af dem, når de dukker op. Men pas på muldvarpen! For han elsker også svampe. Har han først taget én, så forsvinder alle de svampe, du har samlet. Du skal blive på din rute, for ellers vækker du uglen...

SKOVRUTEN

SKOVRUTEN

Her skal du samle alle de svampe, der dukker op. Hop eller bevæg din fod henover. Men pas på muldvarpen! For han elsker også svampe. Har han først taget én, så forsvinder alle de svampe, du har samlet. Du skal blive på din rute, for ellers vækker du uglen...

BRÆNDEHUGGER

BRÆNDEHUGGER

Her skal du bruge alle dine kræfter. For det er hårdt arbejde at være brændehugger. Hvor mange stykker brænde kan du mon hugge på 99 sekunder? Spil for 1-2.

ALFEN

ALFEN

Kan du hjælpe alfen her med at fange gaver? Du skal fange så mange gaver, som muligt på 4 minutter. God fornæjelse! Spil for flere.

HELT BANANAS!

HELT BANANAS!

Fang så mange bananer, du kan, før de rammer jorden. Hjælp aben med at få fat i en klase ved at bevæge foden på den rigtige lian. Aben hopper op og tager bananerne. Men skynd dig! Bananerne fader nemlig hurtigere og hurtigere... Spil for flere.

SÆL OG FISK

SÆL OG FISK

Sælen er så sulten! Kan du hjælpe ham med at fange fisk? I skal være to i spillet her og stå overfor hinanden på gulvet. Brug din fod og hop modsat fisken. Så bevæger sælen sig og spiser fisken. Men skynd dig! For fiskene svømmer hurtigere og hurtigere... spil for 2.

ELEFANT OG SUKKER

ELEFANT OG SUKKER

Saml alle sukkerknalderne ved at hoppe på dem. Men pas på elefanten! Han elsker også sukker. Når hanhar spist et stykke, tager han sig en lur - og så kan du snuppe sukkerknalden tilbage. Spil for flere.

EN KLOG DINOSAUER

EN KLOG DINOSAUER

Nu skal du samle så mange æg, du kan, før de falder ned og går i stykker. Heldigvis hjælper den søde dinosauer dig! Vis ham hvor han skal stå, ved at bevæge din fod eller hånd henover ægget, så kommer han løbende og hjælper dig. Med du skal skynde dig for æggene falder hurtigere og hurtigere. Spil for 1-2.

FRUGTKURVEN

FRUGTKURVEN

Her skal du samle en masse frugter i din kurv. Bevæg din hånd eller fod for at rykke kurven henunder frugten. Husk - du får flest point med de små frugter. Der er to sværhedsgrader. Spil for 1-2.

FODBOLDKAMP!

FODBOLDKAMP!

Præcis som i en rigtig fodboldkamp er målet her – at score flest mål! Her skal du bruge hele kroppen og især dine fødder. Den person der scorer flest mål har vundet! Spil for 2.

LÆNDESPRING

LÆNDESPRING

Hvem kan hoppe længst? Stil dig på START, vent på signalet, og hop så langt du kan. Efter en serie på 5 runder, vises resultatet i hver sin farve. Pssst...Børnene kan måle deres spring ved at tælle skridt eller ved hjælp af et rigtigt målebånd. Spil for flere.

SUPERTENNIS

SUPERTENNIS

Serv og ram den virtuelle tennisbold. For at serve skal du bevæge din fod henover bolden. For at modtage en bold skal du bevæge din fod henover ketcheren i den ønskede retning. Spil for 2.

BOWLING

BOWLING

Er du klar til at bowle? Bowling er et sjovt spil, hvor du skal koncentrere dig om at ramme keglerne. På et interaktivt gulv kan du bruge en lille bold til at ramme keglerne. Hvis du vil gøre spillet lidt sværere, kan du bruge en lille bold. Spil for flere.

SUPER BALL

SUPER BALL

Her skal du slå alle fliserne væk, og score flest point. Du kan enten spille tetris eller combo. Spil for flere.

Bokser

Bokser

Kom med til boksetræning. Men pas på! Boksepuden kommer både fra højre og venstre. Spil for 1-2.

SPORFINDER

SPORFINDER

Nu skal du følge i dyrenes flotte fodspor. De laver flotte aftryk på gulvet. Går du for langsomt, forsvinder sporene, og så skal du begynde forfra. Når du er færdig, kan du se hvilke dyr, du har fundet. Spil for flere.

RACERKØRER

RACERKØRER

Er du vil med fart og seje biler? Så stil dig klar på gulvet. Du skal både være tålmodig og lynhurtig, så din bil ikke forulykker. Spil for flere.

INSTRUMENTER

INSTRUMENTER

Hop på et instrument, før det forsvinder igen, og lyt godt efter. I de efterfølgende niveauer kan du tjekke, om du har husket alle instrumenter og deres lyde. Du kan enten lære en lyd, eller tjekke, hvordan et iinstrument lyder. Spil for flere.

MULDVARPEN

MULDVARPEN

Kan du få muldvarpen hen til din modspiller? Stå på hver side af gulvet og bevæg hurtigt dine arme og ben: Højre, venstre, højre, venstre. Så skubber du muldvarpen hen til din nabos have. Spil for 2.

MASTER MIND - HUSKESPIL

MASTER MIND - HUSKESPIL

Husk og gentag rækkefølgen af billederne. Spil for flere. God fornøjelse!

FLYVETUR

FLYVETUR

Er du vild med at flyve? Du skal samle skyer, men pas på vindmøllens roterende skær! Spil for 1 -2.

VIKINGERNE

VIKINGERNE

Her skal du følge i vikingernes fodspor! Saml så mange skatte som muligt undervejs. Hvis det går for langsomt, forsvinder skattene, og så skal du begynde helt forfra. Det, der tæller her er ikke hvor hurtig, du er, men hvor tålmodig. Spil for flere.

FLAGERMUSEN

FLAGERMUSEN

Besøg grotten sammen med flagermusen og fang insekter, men pas på de spidse drypsten! Spil for 1 -2.

PLANETER

PLANETER

Kan du genkende en planet? Hvis ikke, så lærer du det i spillet her. Navnet på planeten vises i rumskibets kontrolpanel. Du får 3 valgmuligheder. Du markerer dit svar ved at hoppe på det rigtige billede. Lyden fortæller dig, om dit svar er rigtigt eller forkert. Spil for flere.

RAKETTER

RAKETTER

I dette spil skal du få kontrol over så mange raketter, du kan. Raketterne har kurs mod planeten. Du skal bare hoppe på en raket eller bevæge hånden henover dem for at gribe dem. Der er tre sværhedsgrader i spillet: Let, medium, svær. Spil for flere.

INVASION

INVASION

Forsvar din planet mod angreb! Skyd dem ned med raketterne. Spil for flere.

MISSION TIL MARS

MISSION TIL MARS

Flyv to Mars. Men pas op forhindringerne, og husk at fylde brændstof på dit rumskib, så du ikke løbet tør. Spil for 1.

UFO

UFO

Udforsk kosmos med UFO-manden. Du skal samle stjerner, men pas på meteorerne. Spil for 1-2.

STJERNER

STJERNER

Har du nogensinde drømt om at flyve op til stjernerne? Så hop ind på gulvet, luk dine øjne, og bevæg dine arme og fødder - og lyt!Det er ren magi. Spil for flere.

VANDMANDSLØBET

VANDMANDSLØBET

Vandmændende forsøger at gemme sig i det dybe hav. Fang så mange du kan ved at hoppe på dem eller bevæge din hånd eller fod henover dem. Spil for flere.

DYKKER

DYKKER

Fang så mange perler, du kan. Husk at trække vejret af og til, så du ikke løber tør for ilt. Hold øje med hajerne! Spil for 1-2.

PIRATSKATTE

PIRATSKATTE

Det er ikke helt nemt at styre en undervandsbåd. Saml så mange af de skatte, som piraterne har gemt. Men du skal passe på, så du ikke rammer de store sten under vandet. Spil for 1-2.

ENGLEN

ENGLEN

Hjælp englen med at skyde alle hjerterne ned. Spil for 1.

KANON

KANON

Brug kanonen og ødelæg tårnene. Spil for 1.

BALLONER

BALLONER

Skyd og ram alle de røde balloner, men undgå de blå. Spil for 1.

COWBOY

COWBOY

Test dine evner som cowboy. Kan du ramme målet? Ram så mange flasker, du kan. Spil for 1-2.

Pizzamester

Pizzamester

Skær de rigtige grøntsager ud og lav din favoritpizza. God appetit! Spil for flere.

KRABBEN

KRABBEN

Krabberne her elsker perler, men de vil heslt ikke dele. Prøv at fange flere perler end dem. Spil for

SAMURAI

SAMURAI

Hjælp samuraien her med at hakke så mange tomater, som muligt. Spil for 1-2.

bottom of page