top of page
Hop, leg - og bliv sikker i trafikken!

SIKKER I TRAFIKKEN? PRØV VORES CYKELSPIL 

Spillepakke

CYKELPAKKEN

999,- 

ekskl. moms

Spillepakke CYKELPAKKEN indeholder fire spil, der træner børnene i at færdes sikkert i trafikken. Spillene består af quizzer, test og trafikregler. Børnene lærer ved at hoppe på gulvet og svare rigtigt på spørgsmålene, mens de har det sjovt. Man kan vælge imellem flere kategorier.  
Spillene er udviklet i samarbejde med danske lærere og pædagoger og passer til legerum, vuggestuer, børnehaver, skolebørn fra 0. til 4. klasse, SFO - og naturligvis alle andre steder, hvor børn er samlet.

Her kan du læse om alle vores spil. God fornøjelse!

TRAFIKREGLER

TRAFIKREGLER

Kan du cykel sikkert rundt i dit område? Tjek - eller lær - trafikreglerne ... og vind en fodboldkamp! Du skal svare hurtigt , og rigtigt på spørgsmålene, så skifter bolden retning mod din modstanders mål. Den der er hurtigst vinder! Spil for 2 eller i teams.

SÆNK SKIBE

SÆNK SKIBE

Nu skal du virkelig koncentrere dig. Du har kommandoen på et skib, men der er regler for trafikken, og dem skal du følge. Test dig selv ... og sænk din modstanders skib. Vælg sværhedsgrad, svar rigtigt på spørgsmålene, så rammer du det andet skib. Svarer du rigtigt på de sværeste spørgsmål, er du tættere på at vinde. Få hjælp af dine venner. Spil for 2-4 spillere eller et team.

DREJ HJULET

DREJ HJULET

Er du sikker i trafikken? Så drej hjulet, og tjek hvor god du er! Svar rigtigt på spørgsmålet. Den person der svarer rigtigt på flest spørgsmål vinder. Spil for 1-4 spillere eller et team.

VEJSKILTE

VEJSKILTE

Ved du egentlig hvad vejskiltene betyder? Nu kan du lære dem her, så du er helt sikker. Spil for 1 eller i teams.

bottom of page