top of page

Spillepakke

SENIOR FIT

3500,-

ekskl. moms

Spillepakke SENIOR FIT er et spillesæt, der henvender sig til seniorer. Pakken indeholder 16 spil med fokus på balance, koordinering og hukommelse. Spillene kan vises på to forskellige måder: På et gulv eller på et bord, afhængigt af de ældres præferencer og fysiske mobilitet.
Spillene kan desuden ses som et supplement til fysioterapi samt til personer, der lider af demens eller Alzheimers på specialiserede centre.

Her kan du læse om alle spillene i pakken. God fornøjelse!

BLADE

BLADE

Fej bladene væk med dine hænder eller fødder ligesom du måske har prøvet i skoven? Men vær forsigtig! For den drillesyge vind forsøger at blæse bladene tilbage. Og så må du forsøge igen. Man kan bruge en lille kost i spillet her, så fejer du bladene væk med den. Spil for flere.

VAND

VAND

Det føles næsten som at bevæge sig i rigtigt vand! Man kan lægge ting på vandet, f.eks. et legetøjsskib eller et stykke papir – pust til det. Hvad mon der sker? Spil for flere.

ARKÆOLOGI

ARKÆOLOGI

Her skal du "grave" efter skjulte skatte, du finder mange historiske genstande. Man kan bruge en lille børste eller kost for at gøre opgaven nemmere.

MASTERMIND

MASTERMIND

Husk, og gentag billederne i den rigtige rækkefølge. God fornøjelse!

FRUGTKURVEN

FRUGTKURVEN

Her skal du samle en masse frugter i din kurv. Bevæg din hånd eller fod for at rykke kurven henunder frugten. Husk - du får flest point med de små frugter. Der er to sværhedsgrader.

PIZZAMESTER

PIZZAMESTER

Skær de rigtige grøntsager for at lave den lækreste pizza!

PLANETER

PLANETER

Kan du genkende en planet? Hvis ikke, så lærer du det i spillet her. Navnet på planeten vises i rumskibets kontrolpanel. Du får 3 valgmuligheder. Du markerer dit svar ved at markere det rigtige billede. Lyden fortæller dig, om dit svar er rigtigt eller forkert. Spil for flere.

FODBOLDKAMP

FODBOLDKAMP

Præcis som i en rigtig fodboldkamp er målet her – at score flest mål! Her skal du bruge hele kroppen og især dine fødder. Man kan også sidde på hver sin side af et bord og bruge hænderne. Den person der scorer flest mål har vundet! Spil for 2.

SUPERTENNIS

SUPERTENNIS

Serv og ram den virtuelle tennisbold. For at serve skal du bevæge din fod henover bolden. For at modtage en bold skal du bevæge din fod henover ketcheren i den ønskede retning. Man kan også sidde ved et bord og bevæge sine hænder.

BOWLING

BOWLING

Er du klar til at bowle? Bowling er et sjovt spil, hvor du skal koncentrere dig om at ramme keglerne. På et interaktivt gulv kan du bruge en lille bold til at ramme keglerne. Hvis du vil gøre spillet lidt sværere, kan du bruge en lille bold. Man kan også sidde ved et bord og bruge sine hænder. Spil for flere.

SUPER-BALL

SUPER-BALL

Her skal du slå alle fliserne væk, og score flest point. Du kan enten spille tetris eller combo. Spil for flere.

VIKINGER

VIKINGER

Her skal du følge i vikingernes fodspor! Saml så mange skatte som muligt undervejs. Hvis det går for langsomt, forsvinder skattene, og så skal du begynde helt forfra. Det, der tæller her er ikke hvor hurtig, du er, men hvor tålmodig. Spil for flere.

KARUSSEL

KARUSSEL

Vælg et emne og det rigtige svar på spørgsmålet. Den person, der svarer rigtigt på flest spørgsmål har vundet.

ASSOCIATIONER

ASSOCIATIONER

Hvilket svar passer til informationer, du får vist? Den person der svarer rigtigt på flest associationer vinder.

KRABBER OG PERLER

KRABBER OG PERLER

Krabberne her elsker perler, men de vil helst ikke dele. Prøv at fange flere perler end dem. Spil for flere.

FODBOLD QUIZ

FODBOLD QUIZ

Vind en fodboldkamp! Du skal svare rigtigt på spørgsmålene, så bolden skifter retning mod din modstanders mål. Den hurtigste vinder.

bottom of page