top of page
Hop, leg - og kod!

SPILLENYHED:

LÆR AT KODE MED FUNNYFLOOR!

Spillepakke

KODNING FOR SJOV

(FUN CODING 1-2-3)

Spillepakke KODNING FOR SJOV indeholder tre forskellige spillepakker. Hver pakke består af fire spil med fokus på kodning for begyndere. Spillene giver en grundlæggende forståelse for, hvad kodning er, og via leg og bevægelse skal barnet sammensætte kommandoer, der gør det muligt at gennemføre forskellige opgaver. Spillene er udviklet i samarbejde med danske lærere, pædagoger og programmører og passer til legerum, vuggestuer, børnehaver, skolebørn fra 0. til 3. klasse, SFO - og naturligvis alle andre steder, hvor børn er samlet.

Her kan du læse om alle vores spil. God fornøjelse!

Spillepakke

KODNING FOR SJOV 1

(Fun coding 1)

2500,- 

ekskl. moms

Målgruppe: Børn 5-6 år

KODNING MED LYD

KODNING MED LYD

Gå på jagt i dyrenes fodspor! Tjek, hvilke dyrespor, der er i rytmen på den musik, du hører eller endnu bedre - selv kan komponere!

DIRIGENTEN

DIRIGENTEN

Gør som dirigenten og komponer din egen musik! Sammen med dine venner kan du tjekke det flotte arbejde, du har lavet! Et tredelt spil, der fokuserer på temaet matematik-musik (former, hørelse, rytmik).

ENS ELLER FORSKELLIG

ENS ELLER FORSKELLIG

I spillet her er du biavler og skal hjælpe bierne med at samle nektar på den farverige eng! Et tredelt spilleniveau med fokus på matematik, farver og retninger

RYTME OG MØNSTRE

RYTME OG MØNSTRE

Lav farverige halskæder og hjælp den lille myre med at samle alle perlerne i labyrinten! Et tredelt spilniveau med fokus på matematik samt farver, retninger og mønstre.

Spillepakke

KODNING FOR SJOV 2

(Fun coding 2)

ekskl. moms

2500,- 

Målgruppe: Børn 6-9 år

LÆR SKAK

LÆR SKAK

Bliv skakmester, og tjek dine evner i logisk tænkning! Kan du genkende skakfigurerne? Et tredelt spilleniveau med fokus inden for temaet skak, logik strategi og algoritmer.

DOMINO

DOMINO

Kan du spille Domino? Søg efter fejl i mønstrene.. Et tredelt spilleniveau med fokus på matematik og logik samt farver, retninger og mønstre.

HAVNEN

HAVNEN

At laste et skib i havnen er ikke en helt nem opgave. Tjek dig selv, kan du hjælpe robotterne? Spil med fokus på matematik, koordinering, logistik.

LIGHEDER OG FORSKELLE

LIGHEDER OG FORSKELLE

Har du et skarpt blik - søg efter ligheder og forskelle! Et spil med fokus på programmering og logik. Spillets grundidé er at udvikle samarbejdsevner og logisk tænkning.

Spillepakke

KODNING FOR SJOV 3

(Fun coding 3)

2500,- 

ekskl. moms

Målgruppe: Børn 9+ 

RUMSTATIONEN

RUMSTATIONEN

At arbejde på en rumstation er en svær opgave! Kan du forberede stedet til de kommende "jordmænd"? Et spil med fokus på matematik og logik (rumstation, robot, programmering).

VANDRØR

VANDRØR

Nu har du en vigtig mission, du skal udføre, nemlig at reparere en ødelagt vandledning! Følg rører og designe din egen! Spil med fokus på matematik og logisk tænkning.

MAGISKE MØNSTRE

MAGISKE MØNSTRE

Kan du lide puslespil og logiske spil? Så prøv dette spil. Et spil med fokus på matematik og logisk tænkning (mønstre, transformationer, algoritmer).

MESTERTÆLLER

MESTERTÆLLER

Bliv en mester i at tælle. Her kan du lære om mønstre og algoritmer. En introduktion til programmering uden at bruge en pc ved hjælp af sjov lege og bevægelser.

KLIK, OG KØB

DINE SPILLE-

PAKKER HER!

bottom of page